Ejendomsservice i Odense, Svendborg og øvrige Fyn

Er I på udkig efter en kompetent samarbejdspartner, som kan hjælpe jer med opgaver inden for ejendomsservice? Så er I kommet til det helt rigtige sted. MECO Service ApS tilbyder hjælp til service af ejendom. Vi kommer i områderne omkring Svendborg og Odense samt på øvrige Fyn.

MECO Service er et professionelt firma, som har mere end 25 års erfaring med rengøring, ejendomsservice og vicevært arbejde. Hos os er det vigtigt, at den enkelte kunde bliver tilfreds med det arbejde, som vi udfører. Derfor sætter vi altid kundens ønsker og behov i centrum for vores arbejde, da det er en vigtig forudsætning for glade og tilfredse kunder.

Vi går meget op i at overholde enhver aftale med hver enkelt kunde, og I kan være sikker på, at vi løser en hver opgave professionelt. Hvad enten der er tale om en mindre eller større opgave, står vi klar til at hjælpe jer med at finde den helt rette løsning.

Hvad er ejendomsservice?

Det er svært at give et svar på, hvad ejendomsservice er, da branchen indebærer flere forskellige ting. Vores kompetencer indenfor faget er desuden brede, og derfor kan vi udover fast viceværtfunktion hjælpe med mange forskellige opgaver. Der kan eksempelvis være tale om ad-hoc-opgaver eller have og anlægsarbejde.

Vores primære arbejdsopgaver består af:

  • Reparationer
  • Forbedringer
  • Løbende vedligeholdelsesopgaver
  • Hækklipning
  • Græsslåning.​

​Vi kan med andre ord hjælpe med mange forskellige opgaver, og derfor må I endelig ikke holde jer tilbage med at kontakte os for hjælp. 

Vi sætter altid god tid af til at høre om den enkelte kundes behov, som vi naturligvis forsøger at imødekomme bedst muligt.​

Vi laver meget gerne en fast aftale med jer, hvor vi jævnligt kommer og udfører ejendomsservice lige efter jeres ønsker. Dog kan vi også komme og løse en enkelt opgave. Det afhænger blot af jeres ønsker og behov.

​​

Kontakt os for at lave en aftale

Mangler I hjælp til enten en reparation eller hækklipning i jeres ejendom, så er I til hver en tid velkommen til at kontakte os for professionel hjælp. Vi garanterer holdbare løsninger af høj kvalitet til en fornuftig pris, uanset hvad opgaven lyder på.

Vi starter altid med et besøg hos jer, hvor det fastlægges, hvad der skal udføres. Derefter vender vi tilbage med en opgavebeskrivelse samt en pris.

Ønsker I at lave en aftale, så kontakt os gerne med det samme på telefon: 28 68 80 77 eller på e-mail: mail@mecoservice.dk, så hører I fra os snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra jer og hjælpe jer med lige det, som I har brug for.​​

Tilbud på ejendomsservice

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

MECO Service ApS

CVR: 14416331