Institutionsrengøring håndteres af professionelle

Er I tilfreds med jeres nuværende institutionsrengøring? Hvis ikke er det værd at overveje at kontakte os. Hos MECO Service er vi leveringsdygtige inden for professionel institutionsrengøring, erhvervsrengøring og privat rengøring i Svendborg, Odense og på øvrige Fyn.

Vores kyndige personale udfører grundig og miljøvenlig rengøring, der overholder alle standarder og reglementer for institutionsrengøring. I kan altså trygt overlade opgaven til os og forvente et skinnende resultat.

At udføre institutionsrengøring er et helt specielt erhverv, fordi det skal foretages effektivt, grundigt og med stor opmærksomhed på dem, der skal opholde sig i institutionen.

Af samme grund har vi hos MECO Service et stort fokus på at kunne tilbyde vores kunder gennemgående og skånsom rengøring.

På denne måde kan du eksempelvis roligt lade små som store kravle eller sidde på gulvet efter vores besøg – uden at bekymre jer om snavs, skidt eller skadelige rengøringsmidler. Dét er rengøring med omtanke.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på institutionsrengøring

Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres institution, kommer vi gerne ud til jer og ser situationen an, inden vi udarbejder et uforpligtende tilbud på den bedst mulige, aftale til netop jeres behov.

I kan tage kontakt til os ved at ringe på 28 68 80 77 eller ved at sende en e-mail til mail@mecoservice.dk.

Vi glæder os til at kunne hjælpe jer.

Tilbud på institutionsrengøring​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

MECO Service ApS

CVR: 14416331