Institutionsrengøring håndteres af professionelle

Er du tilfreds med din nuværende institutionsrengøring? Hvis ikke er det værd at overveje at kontakte os. Hos MECO Service er vi leveringsdygtige inden for professionel institutionsrengøring, erhvervsrengøring og privat rengøring i blandt andet Svendborg, Odense og på resten af Fyn. 


Vores kyndige personale udfører grundig og miljøvenlig rengøring, der overholder alle standarder og reglementer for institutionsrengøring. Du kan altså trygt overlade opgaven til os og forvente et skinnende resultat. 


Et rengøringsfirma du kan stole på

At udføre institutionsrengøring er et helt specielt erhverv, fordi det både skal foretages effektivt, grundigt og med stor opmærksomhed på dem, der skal opholde sig i institutionen. 

Af samme grund har vi hos MECO Service et stort fokus på at kunne tilbyde vores kunder gennemgående og skånsom rengøring. 

På denne måde kan du eksempelvis roligt lade små som store kravle eller sidde på gulvet efter vores besøg – uden at bekymre dig om snavs, skidt eller skadelige rengøringsmidler. Dét er rengøring med omtanke.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på institutionsrengøring

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for din institution, kommer vi glædeligt ud til institutionen og ser situationen an, inden vi udarbejder et uforpligtende tilbud på den bedst mulige, faste rengøringsaftale til netop jeres behov. 

Du kan tage kontakt til os ved at ringe på 28 68 80 77 eller ved at sende en e-mail til mail@mecoservice.dk

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig. 

Tilbud på institutionsrengøring​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

MECO Service ApS

CVR: 14416331