Professionel institutionsrengøring

Hver institution har unikke behov, og hos MECO Service er vi dedikerede til at imødekomme disse. vi tæt sammen med jer for at sikre, at alle områder bliver opretholdt rene og trygge.

Overvejer I en ny løsning inden for rengøring af institutioner?

Hos MECO Service ApS er vi leveringsdygtige inden for professionel institutionsrengøring og erhvervsrengøring i blandt andet Årslev, Odense og Ringe. Vores kyndige personale udfører grundig og miljøvenlig rengøring, der overholder alle standarder og reglementer for institutionsrengøring. I kan altså trygt overlade opgaven til os og forvente et skinnende resultat.

Tilpasset institutionsrengøring

Institutionsrengøring er ikke bare almindelig rengøring, det skal foretages effektivt, grundigt og med stor opmærksomhed på dem, der skal opholde sig i institutionen. Af samme grund har vi hos MECO Service et stort fokus på at kunne tilbyde vores kunder gennemgående og skånsom rengøring. På denne måde kan I eksempelvis roligt lade små som store kravle eller sidde på gulvet efter vores besøg – uden at bekymre jer om snavs, skidt eller skadelige rengøringsmidler. Dét er rengøring med omtanke.

Hver institution har unikke behov, og hos MECO Service er vi dedikerede til at imødekomme disse. Vi udvikler skræddersyede rengøringsplaner, der passer præcist til jeres institutions specifikke krav og tidsplan. Uanset om det er en børnehave, skole, sundhedsfacilitet eller et andet offentligt sted, arbejder vi tæt sammen med jer for at sikre, at alle områder bliver opretholdt rene og trygge.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på institutionsrengøring

Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres institution, kommer vi gerne ud til jer og ser situationen an, inden vi udarbejder et uforpligtende tilbud på den bedst mulige aftale til netop jeres behov. I kan kontakte os ved at ringe på 28 68 80 77 eller ved at sende en e-mail til mail@mecoservice.dk.

Skriv til os

​Skal ​​vi udarbejde
​et godt tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 24 timer. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Meco Service

​Har I yderligere spørgsmål?

​Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktoplysninger

​MECO Service ApS

Stationsvej 85, 5792 Årslev

Kontakt os

​Telefon: 28 68 80 77

E-mail: mail@mecoservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket