Erhvervsrengøring til alle former for virksomheder​

Har din virksomhed brug for et pålideligt og grundigt rengøringsfirma? Hos MECO Service udfører vi pletfri erhvervsrengøring, institutionsrengøring og privat rengøring for kunder i eksempelvis Odense, Svendborg eller andre steder på Fyn. 

Uanset om du ejer en bank, en industrivirksomhed eller en anden form for selskab, er vi behjælpelige med at gøre dine lokaler skinnende rene – og så endda til en god pris! Vi har stor erfaring inden for branchen og overser aldrig snavs.


Ingen pletter eller støv

Når du hyrer os til at varetage rengøringen af din virksomhed, er du garanteret et godt resultat. Alle vores dygtige ansatte er instruerede i at være enormt grundige, hvilket også betyder, at vi tilbyder rengøring i alle højder og afkroge.

På denne måde er du sikret en gennemgående kontorrengøring af dit firma – hver gang. Når vi udbyder erhvervsrengøring, gør vi det både som længerevarende aftaler og enkelte opgaver. Ligegyldigt hvilken løsning du vælger, giver vi dig altid et godt tilbud og fornuftige priser. 

Derudover er du garanteret, at vi følger alle krav, der stilles til rengøringsfirmaer. Så kan du trygt læne dig tilbage og lade os håndtere rengøringen for dig.

Kontakt os for mere information om erhvervsrengøring

Vi udfører dagligt erhvervsrengøring for mange virksomheder på Fyn og står også klar til at hjælpe dig. Hvis du vil vide mere om vores forskellige tilbud, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. 

Dette kan du gøre på telefon 28 68 80 77 eller ved at sende os en e-mail på mail@mecoservice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​​

Tilbud på erhvervsrengøring​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

MECO Service ApS

CVR: 14416331