Erhvervsrengøring til alle former for virksomheder​

Har jeres virksomhed brug for et pålideligt og grundigt rengøringsfirma? MECO Service udfører erhvervsrengøring, både på kontorer, i produktionsområder og udendørsområder for kunder i Odense, Svendborg og på øvrige Fyn.

Uanset om I er en bank, en industrivirksomhed, handelsvirksomhed eller en anden form for selskab, er vi behjælpelige med at gøre jeres lokaler skinnende rene – og så endda til en god pris! Vi har stor erfaring inden for branchen og overser aldrig snavs.


Ingen pletter eller støv

Når I hyrer os til at varetage rengøringen af jeres virksomhed, er I garanteret et godt resultat. Alle vores dygtige ansatte er instruerede i at være grundige, hvilket også betyder, at vi tilbyder rengøring i alle højder og afkroge.

På denne måde er I sikret en gennemgående rengøring af jeres firma – hver gang. Når vi udbyder erhvervsrengøring, gør vi det både som længerevarende aftaler og enkelte opgaver. Ligegyldigt hvilken løsning I vælger, giver vi jer altid et godt tilbud og fornuftige priser.

Derudover er I garanteret, at vi følger alle krav, der stilles til rengøringsfirmaer. Så kan I trygt læne jer tilbage og lade os håndtere rengøringen for jer.

Vi følger naturligvis altid dansk lovgivning og betaler vores medarbejdere i overensstemmelse med danske love og overenskomster. Vores mål er, at både vores kunder og vores medarbejdere får en fair og god behandling. Vi betaler vore medarbejdere i overensstemmelse med 3F.

Kontakt os for mere information om erhvervsrengøring

Vi udfører dagligt erhvervsrengøring for virksomheder på Fyn og står også klar til at hjælpe jer. Hvis I vil vide mere om vores forskellige tilbud, skal I være mere end velkommen til at kontakte os.

Dette kan I gøre på telefon 28 68 80 77 eller ved at sende os en e-mail på mail@mecoservice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​​

Tilbud på erhvervsrengøring​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

MECO Service ApS

CVR: 14416331