Privat rengøring tilbydes af professionelt firma

Er rengøring for dig et tidskrævende eller uoverskueligt projekt? Så lad MECO Service klare det for dig. Vi tilbyder nemlig privat rengøring, erhvervsrengøring og institutionsrengøring lige efter den enkelt kundes behov. Hos os kan du være sikker på, at rengøringen er i top, og at vi overholder alle vores aftaler. Vi står primært til rådighed i Odense og Svendborg, men vi servicerer også gerne kunder på det øvrige Fyn. Hvis du er på udkig efter privat rengøringshjælp, så er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner.

For mange folk er rengøring en sur pligt, som bare skal overstås. Det kan være svært at finde tid til rengøringen i en travl hverdag, hvor børn og arbejde tager det meste af tiden. Lige netop derfor står vi klar til at hjælpe dig med privat rengøring i dit hjem lige efter dine ønsker. Vi er en samarbejdspartner, du kan regne med, og vores priser er fornuftige.

Vi udfører privat rengøring lige efter dine ønsker

Vi er et professionelt firma, som har udført professionel rengøring hos private og erhverv i løbet af de sidste 25 år. Derfor er vi i stand til at varetage både store og små opgaver. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis du drømmer om at få hjælp til rengøringsopgaverne i dit hjem.

Vores professionelle team af ansatte er instruerede i at gøre effektivt rent og samtidig udvise stor omtanke for dit hjem. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os gøre dit hjem rent.

Vi kan hjælpe med mange forskellige opgaver inden for privat rengøring, uanset om der er tale om:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Vinduespudsning
  • Opvask
  • Tøjvask.

Professionel hovedrengøring er en investering i din tid

At hyre os til at foretage privat hovedrengøring i dit hjem bør ikke blive betragtet som en omkostning, men i stedet som en investering. En investering i tid. For tænk på al den tid, du får stillet til rådighed, når du ikke skal tænke på at gøre rent. Tid, du kan bruge på dig selv, din familie eller andre gøremål.

Vi har serviceret mange glade og tilfredse kunder gennem tiden, og vi er også klar til at servicere dig, hvis du kunne tænke dig at få mere tid i hverdagen. Vi tilrettelægger rengøringen, så den imødekommer dine individuelle ønsker og behov, så på den måde er du altså helt selv med til at bestemme, hvilke opgaver vi skal løse.

Vi giver desuden altid gode priser på rengøringshjælp, så du kan føle, at et rent hjem er en helt og aldeles overkommelig luksus, hvor du får tid til at gøre andre ting af større betydning for dig. Det kan eksempelvis være, du drømmer om at have mere tid til at lege med dine børn, til at studere eller til at dyrke din yndlingssport. Uanset hvad, så tager vi gerne rengøringen for dig.​

Hvad koster privat rengøring?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad privat rengøring koster, da det bl.a. afhænger af, hvad dit behov er, herunder hvor omfattende en rengøring der skal udføres, og hvor ofte vi skal komme. Ved enkelte og mindre opgaver har vi typisk en fast timepris, mens vi sammensætter et godt tilbud, hvis du ønsker at lave en fast aftale.

Uanset hvilken løsning du ønsker, har vi altid fokus på at tilbyde vores kunder den bedst mulige rengøring til en billig pris. Vi kommer naturligvis og udfører rengøringen, når det passer dig, da vores arbejdstider er fleksible.

Kontakt os for flere oplysninger

Privat rengøring tilbydes af professionelt firma. Vi tager os af rengøringsopgaverne hos dig, så du kan bruge tiden på andre ting, som du holder mere af. Lige meget hvad dine rengøringsbehov er, kan vi uden tvivl finde en løsning, der passer til netop dit hjem. Vi leverer altid professionelle og rengjorte hjem til fordelagtige priser.

Ønsker du mere information om vores tjenester, skal du blot ringe på telefon: 28 68 80 77 eller sende en e-mail: mail@mecoservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med alle former for rengøringsopgaver. 

Tilbud på rengøring for private​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

MECO Service ApS

CVR: 14416331