Privat rengøring og havearbejde tilbydes af professionelt firma

Er rengøring for jer et tidskrævende eller besværligt projekt? Så lad MECO Service klare det for jer. Vi tilbyder privat engøring, erhvervsrengøring og institutionsrengøring samt havearbejde efter den enkelte kundes behov. Hos os kan I være sikker på, at rengøringen er i top, og at vi overholder alle vore aftaler. Vi står til rådighed i Odense og Svendborg, og øvrige Fyn. Hvis I er på udkig efter privat hjælp, så er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner.

For mange folk er rengøring en pligt, som skal overstås. Det kan være svært at finde tid til rengøringen i en travl hverdag, hvor børn og arbejde tager det meste af tiden. Netop derfor står vi klar til at hjælpe jer med rengøring i jeres hjem lige efter jeres ønsker. Vi er en samarbejdspartner, I kan regne med, og vore priser er fornuftige.

Vi udfører privat rengøring og havearbejde lige efter Jeres ønsker

Vi er et professionelt firma, som har udført professionel rengøring hos private og erhverv i løbet af de sidste 10 år. Derfor er vi i stand til at varetage både store og små opgaver. I bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp til rengøringsopgaverne eller andre opgaver i jeres hjem.

Vores professionelle team af ansatte er instruerede i at gøre effektivt rent og samtidig udvise stor omtanke for jeres hjem. I kan derfor være helt tryg ved at lade os gøre dit hjem rent.

Vi kan hjælpe med mange forskellige opgaver, uanset om der er tale om:

  • Støvsugning
  • ​Gulvvask
  • ​Vinduespudsning
  • ​Havearbejde

Professionel hovedrengøring er en investering i din tid

At hyre os til at foretage privat hovedrengøring i jeres hjem bør ikke blive betragtet som en omkostning, men i stedet som en investering. En investering i tid.

For tænk på al den tid I får stillet til rådighed, når I ikke skal tænke på at gøre rent. Tid, I kan bruge på jer selv, jeres familie eller andre gøremål.

Vi har serviceret mange glade og tilfredse kunder gennem tiden, og vi er også klar til at servicere jer, hvis I kunne tænke jer at få mere tid i hverdagen. Vi tilrettelægger rengøringen, så den imødekommer jeres individuelle ønsker og behov, så på den måde er I altså helt selv med til at bestemme, hvilke opgaver vi skal løse.

​Vi giver desuden altid gode priser på rengøringshjælp, såI kan føle, at et rent hjem er en helt og aldeles overkommelig luksus, hvor I får tid til at gøre andre ting af større betydning for jer.

Uanset hvilken løsningI ønsker, har vi altid fokus på at tilbyde vores kunder den bedst mulige rengøring til en rimelig pris. Vi kommer naturligvis og udfører rengøringen, når det passer jer, da vores arbejdstider er fleksible.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker I mere information om vores tjenester, skal I blot ringe på telefon: 28 68 80 77 eller sende en e-mail: mail@mecoservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer med alle former for rengøringsopgaver.

Tilbud på rengøring for private​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

MECO Service ApS

CVR: 14416331