Rengøring og havearbejde
tilbydes af professionelt firma

Er rengøring for jer et tidskrævende eller besværligt projekt?​
​​Så lad MECO Service klare det for jer!

Vi tilbyder erhvervsrengøring og institutionsrengøring samt havearbejde efter den enkelte kundes behov. Hos os kan I være sikker på, at rengøringen er i top, og at vi overholder alle vore aftaler. Vi står til rådighed i Odense, Årslev og Ringe. Hvis I er på udkig efter hjælp, så er vi med andre ord en oplagt samarbejdspartner.

Vi udfører rengøring og havearbejde
​lige efter jeres ønsker

Vi er et professionelt firma, som har udført professionel rengøring i løbet af de sidste 10 år. Derfor er vi i stand til at varetage både store og små opgaver. I bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp til rengøringsopgaverne eller andre opgaver i jeres lokaler. 

Vores professionelle team af ansatte er instruerede i at gøre effektivt rent og samtidig udvise stor omtanke. I kan derfor være helt tryg ved at lade os gøre jeres virksomhed rent.

Vi kan hjælpe med mange forskellige opgaver, uanset om der er tale om:

  • Totalrengøring
  • ​Vinduespudsning
  • ​Havearbejde

Professionel rengøring

Vi har serviceret mange glade og tilfredse kunder gennem tiden, og vi er også klar til at servicere jer, hvis I kunne tænke jer at få mere tid i hverdagen. Vi tilrettelægger rengøringen, så den imødekommer jeres individuelle ønsker og behov, så på den måde er I altså helt selv med til at bestemme, hvilke opgaver vi skal løse.

​Vi giver desuden altid gode priser på rengøringshjælp, så I kan føle, at en ren arbejdsplads er en helt og aldeles overkommelig luksus, hvor I får tid til at gøre andre ting af større betydning for jer.

Uanset hvilken løsning I ønsker, har vi altid fokus på at tilbyde vores kunder den bedst mulige rengøring til en rimelig pris. Vi kommer naturligvis og udfører rengøringen, når det passer jer, da vores arbejdstider er fleksible.

Kontakt os for flere oplysninger​

Ønsker I mere information om vores tjenester, skal I blot ringe på telefon: 28 68 80 77 eller sende en e-mail: mail@mecoservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe jer med alle former for rengøringsopgaver.

Skriv til os

​Skal ​​vi udarbejde
​et godt tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage inden for 24 timer. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Meco Service

​Har I yderligere spørgsmål?

​Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kontaktoplysninger

​MECO Service ApS

Stationsvej 85, 5792 Årslev

Kontakt os

​Telefon: 28 68 80 77

E-mail: mail@mecoservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket